*İFOD’da “İzmir’in Duvarları” Sunum ve Söyleşisi*
İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD), mimarlık ve fotoğrafın kesiştiği özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Mimar ve fotoğraf sanatçıları *Müge Yorgancıoğlu* ve *Liane Linda Bencuya, “İzmir’in Duvarları: Geçmişten Günümüze İzmir’e Mimarca Bir Bakış*” başlıklı sunum ve söyleşiyle İFOD’da izleyiciyle buluşacak.
Etkinlikte, İzmir’in kentsel belleği, mimari dokusu ve zaman içindeki dönüşümü; sanatçıların özgün fotoğraf çalışmaları ve mimari perspektifleri eşliğinde ele alınacak. Katılımcılar, kentin geçmişi ile bugünü arasında görsel ve kavramsal bir yolculuğa çıkarken, İzmir’in duvarları üzerinden kentsel hafızaya farklı bir bakış kazanacak.
Sunum ve söyleşi, *29 Ocak 2026 Perşembe günü saat 19.00’da*, İFOD Dernek Merkezi’nde yüz yüze olarak gerçekleştirilecek. Etkinlik, tüm sanatseverlerin katılımına açık olacak.
*Etkinlik Bilgileri:*
• *Etkinlik:* İzmir’in Duvarları – Sunum & Söyleşi
• *Konuşmacılar:* Müge Yorgancıoğlu & Liane Linda Bencuya (Mimar / Fotoğrafçı)
• *Tarih:* 29 Ocak 2026, Perşembe
• *Saat:* 19.00
• *Yer:* İFOD Dernek Merkezi – Alsancak / İzmir
İzmir’in mimari kimliğini ve görsel hafızasını farklı bir bakış açısıyla keşfetmek isteyen tüm sanat ve fotoğraf tutkunları bu özel etkinliğe davetlidir.
#MügeYorgancıoğlu
#LianeLindaBencuya
#ifod_official
@ifod_official
@tfsfofficial



