Sayın İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği Üyeleri

İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD)’un 18. Olağan Genel Kurul Toplantısının 31 Mart 2021 Çarşamba günü saat 17.30’da, Talatpaşa Bulvarı No:75 K:3 D:9 Alsancak İzmir adresindeki dernek merkezinde toplanmasına,  ilk toplantı için yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda, ikinci toplantının 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 17.30 – 20.30 arasında FUAR AÇIKHAVA TİYATROSU’nda aşağıdaki gündem ile yapılmasına 07.03.2021 tarih 243 sayılı karar ile İFOD Yönetim Kurulunca karar verilmiştir.

İFOD 18.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

1. Açılış

2. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu

3. Divan oluşumu ve Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve hazır bulunanlar listesinin imzalanmasıhususunda Divan Başkanlığı’na yetki verilmesi,

4. Faaliyet ve Denetim raporlarının sunulması

5. Raporlar üzerinde görüşme, Yönetim ve Denetim Kurulları’nın ayrı ayrı ibrası

6. Varsa Tüzük değişikliğinin görüşülmesi ve oylanması

7. Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulları’nın seçimi

8. TFSF Delegelerinin Seçimi

9. Dilek ve temenniler

10. Kapanış

Ek Bilgilendirme:

Covid-19 salgını nedeni ile Genel Kurul Toplantısı resmi kurumlarca ilan edilen pandemi kurallarına uygun olarak yapılacaktır. Resmi kurumlarca ilan edilecek yeni kuralların üyelerimiz tarafından yakından takip edilmesi gerektiğini belirtmek isteriz. Bu çerçevede;

• Grup halinde toplanmaya ilişkin kısıtlamalar dikkate alınarak toplum sağlığının korunması açısından, üyelerimiz  haricindeki misafirlerimiz genel kurul toplantı alanına kabul edilmeyecektir.
  • Toplantının yapılacağı yere HES kodu ile giriş yapılacaktır.
  • Girişte üyelerimizin ateşi kontrol edilecektir.- Sosyal mesafe kurallarına uyulması gereklidir.
  • Toplantı boyunca maske kullanılması zorunlu olacaktır.

Bilgilerinize sunar, katılımınızı bekleriz.

İFOD YÖNETİM KURULU

error: Fotoğraf ve yazılar izinsiz kopyalanamaz !!